Acties

Ontdek onze last minute acties, actieve en culinaire arrangementen!

2

December Aanbieding

Op 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 december gelden speciale lage tarieven. Heeft u belangstelling om er nog even tussenuit te gaan klik op Reserveer hier.
Reserveer hier
2

Gastronomisch Midweek Arrangement 1 nacht

Laat u culinair verwennen in de gemoedelijke entourage van ons typisch Ardenner hotel aan de oevers van de rivier de Rau Ruaumoulin.
Reserveer hier
2

Gastronomisch Arrangement 2 nachten

Houd u van lekker eten? Dan raden wij ons gastronomisch arrangement aan. U geniet zo ten volle van wat onze keuken te bieden heeft.
Reserveer hier
2

Gastronomisch Wild Arrangement

Het wildseizoen begint weer in oktober en als u van lekker eten houdt, dan raden wij u ons wildarrangement aan. U geniet zo ten volle van wat onze getalenteerde chefs u te bieden hebben.
Reserveer hier
2

3 Daags Kerst Arrangement

Kom met Kerst naar het mooiste gebied van de Belgische Ardennen en laat u in de watten leggen in ons sfeervolle Hotel L’Eau Vive.
Reserveer hier
2

Tussen Kerst en Oud/Nieuw

Kom na de drukke Kerst periode lekker bij ons en laat u verwennen!
Reserveer hier
2

Oud en Nieuw Arrangement VOLGEBOEKT

Kom Oud & Nieuw bij ons vieren! In een gemoedelijk sfeer zullen we u in de watten leggen en kunt u ontsnappen aan de hectiek van Oud & Nieuw.
Reserveer hier
2

Valentijns Arrangement

Boek een romantisch verblijf en vier Valentijn met "uw Valentijn" bij ons. Even weg van de dagelijkse sleur. Een wandeling in onze mooie omgeving. Met een flesje bubbels bij onze open haard en daarna tafelen in ons restaurant. U zult weer opnieuw verliefd worden.
Reserveer hier