Vanaf 2 april bent u weer van harte welkom. Onze menukaart vindt u onder het kopje restaurant. Het ontbijt kunt u afhalen in ons restaurant tussen 8 en 9.00 uur. Voor onze gasten in halfpension wordt het diner op de kamers geserveerd totdat wij ons restaurant (en bar) weer mogen gebruiken. We kijken uit naar uw komst!

Meest idyllische charmehotel in de Belgische Ardennen

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met ons karakteristieke charmehotel, gelegen aan een kabbelend riviertje, op een van de meest idyllische plekjes van de Belgische Ardennen.

Kom naar L’Eau Vive en ervaar onze voortreffelijke gastronomische keuken en hartverwarmende gastvrijheid. Drink een goed glas wijn bij onze vorstelijke open haard en komt tot rust op de hemelse boxsprings in onze knusse hotelkamers.

Pluk de dag en ontspan op een van onze zonnige terrassen en bewonder de prachtige bloemenweelde in onze lommerrijke tuin.

Acties

Ontdek onze last minute acties, actieve en culinaire arrangementen!

2

Gastronomisch Arrangement 2 nachten

Houd u van lekker eten? Dan raden wij ons gastronomisch arrangement aan met dagelijks een ontbijtbuffet en een 4 gangen keuze diner. U geniet zo ten volle van wat onze keuken te bieden heeft.
Reserveer hier
2

Gastronomisch Wild Arrangement 2 nachten

Het wildseizoen begint weer in oktober en als u van lekker eten houdt, dan raden wij u ons wildarrangement aan. U geniet zo ten volle van wat onze getalenteerde chefs u te bieden hebben.
Reserveer hier
bol-booking.png bol-hotels.png bol-travelmyth.png