» Teken het gastenboek

Daloze Jean-Luc et Chantal  |  9/10/2017

Nous remercions la direction et tout le personnel de votre disponibilité et votre gentillesse envers nous, nous avons passez un Weekend très agréable pour nos 45 ans de mariage, le cadre est magnifiquement beau, la chambre très bien et la nourriture un délisse gastronomique, nous reviendrons chez vous avec grand plaisir et nous allons parlez de vous a la famille et nos amis, encore merci de votre gentillesse, respectueusement de Chantal & Jean-Luc Daloze. Ps: Weekend du 06 au 08 Octobre 2017, Chambre 17.
Daloze Jean-Luc et Chantal

Linda Goedhart  |  18/08/2017

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in een nette schone kamer met een groot comfortabel bed. Ik miste alleen een minibar op de kamer om na 23 als de bar sluit nog een koud biertje te kunnen drinken ) Het ontbijt was héérlijk, uitgebreid en vers. Bedankt voor de fijne ervaring! ( Bij helder weer zijn er veel sterren te zien in deze omgeving, ook het kanoën is aan te raden).
Linda Goedhart

Beatrice Peleman  |  17/08/2017

Wij hebben vorig weekend met de Vespaclub Il Triangolo d’oro op vierdaagse geweest in jullie hotel.Jullie waren supervriendelijk en ongeloofelijk in de weer.Jullie ontbijt en avondmalen waren lekker en tiptop inorde.Overal in jullie hotel was het kraaknet, achter allle hoeken en kanten was het superschoon.We waren telkens supersnel en heel vriendelijk bediend.Alles was tot in de puntjes fantastisch geregeld.Ik vind jullie hotel zo gezellig , echt ardens.Proficiat en doe zo voort. Groetjes Beatrice
Beatrice Peleman

caron stefaan  |  4/08/2017

picobello verblijf 3 nachtenverblijf alles was naar wens de vriendelijkheid het eten de rust de natuur de netheid het ontbijt en avondeten was zeer in orde prijs kwaliteit zeer goed wij komen nog terug groetjes Stef en Veronique
caron stefaan

Raimond en Miranda van Kuijk  |  25/07/2017

Voor de derde keer op rij naar l’Eau vive geweest. Weer heerlijk genoten bij jullie. Lekker gegeten en heerlijk geslapen. Sfeer is super in het hotel. Tot volgend jaar, Raimond en Miranda
Raimond en Miranda van Kuijk

trommelmans christine  |  18/05/2017

we hebben genoten van dag 1 tot ons vertrek. Het eten was super lekker en was zeker voldoende. De bediening was heel goed. Kamers waren netjes. we komen zeker nog terug
trommelmans christine

de witte myriam  |  26/12/2016

weer eens heerlijk genoten ,bedankt voor jullie vriendelijk ontvangst ,het eten was verukkelijk,ook de service. volgend jaar komen we weer kerst vieren in jullie schitterend hotel!!!!!!!!!!!
de witte myriam

Kristel vermeiren  |  26/12/2016

Wij hebben hier een heerlijke kerst doorgebracht. Zeer vriendeilijke uitbaters e voortreffelijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Kristel vermeiren

verbeek/verstegen  |  8/12/2016

met 4 personen, 2 fijne dagen gehad. goed hotel en lekker gegeten, super, komen graag een keer terug.
verbeek/verstegen

familie Janssen Peeters  |  31/10/2016

We zijn net terug van een fantastisch verblijf in jullie hotel. Wij hadden gekozen voor het WILD-arrangement. Een aanrader voor iedereen. Lekker lekker lekker... 1 minpuntje : mijn echtgenote vond dat bij een wild-diner een soep van wild hoorde, en geen courgette-soep. Voor de rest prima. Rustige ligging, goed ontbijt, vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot nog eens.
familie Janssen Peeters
73 Reviews: Previous | Next

Ons hotel en restaurant zijn gesloten van 1 januari 2018
tot 2 februari 2018.

Hotel L'Eau Vive
Rue de Petit fays 94
5550 Vresse Sur Semois
T +32.61500122
Hond Hond
vriendelijk
hotel
Rated by 33 guests
4.2 / 5
Hotel L'Eau Vive