» Signer le livre d'or

Kelchtermans Theo en Irene  |  14/10/2018

Afgelopen week voor de 14e keer dit hotel bezocht. Super vriendelijke ontvangst door gastheer Irwin en gastvrouw Karen. Tevens zeer vriendelijk personeel en dit in oktober met heerlijke wildmenu’s. Fijne kamers, goede bedden, gezellige bar met open haard, en dit alles betaalbaar; wat wil men noch meer....o ja, de wildmenu 2018 verder uitproberen in november. We kunnen het niet laten.
Kelchtermans Theo en Irene

Gunther en Leentje  |  27/02/2018

Afgelopen weekend voor de "10"de keer verbleven in dit hotel. Zelfs iemand tegengekomen die al voor de "26ste" keer kwam..:-) Alles was weer super in orde, de kamer, het eten, de nieuwe menukaart met de keuzemogelijkheden. De gastheer Irwin en Karin zorgden voor de nodige ontvangst en babbel. Echt een aanrader voor mensen die graag verblijven in een echt authentiek Ardens hotel. Wij kiezen altijd voor kamer 29, is in de kelder, met het voordeel dat je het beekje hoort tot in de kamer, dat slaapt heerlijk. @team L’eau vive : super bedankt en tot snel :-) Grtz Gunther en Leentje.
Gunther en Leentje

Daloze Jean-Luc et Chantal  |  9/10/2017

Nous remercions la direction et tout le personnel de votre disponibilité et votre gentillesse envers nous, nous avons passez un Weekend très agréable pour nos 45 ans de mariage, le cadre est magnifiquement beau, la chambre très bien et la nourriture un délisse gastronomique, nous reviendrons chez vous avec grand plaisir et nous allons parlez de vous a la famille et nos amis, encore merci de votre gentillesse, respectueusement de Chantal & Jean-Luc Daloze. Ps: Weekend du 06 au 08 Octobre 2017, Chambre 17.
Daloze Jean-Luc et Chantal

Linda Goedhart  |  18/08/2017

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in een nette schone kamer met een groot comfortabel bed. Ik miste alleen een minibar op de kamer om na 23 als de bar sluit nog een koud biertje te kunnen drinken ) Het ontbijt was héérlijk, uitgebreid en vers. Bedankt voor de fijne ervaring! ( Bij helder weer zijn er veel sterren te zien in deze omgeving, ook het kanoën is aan te raden).
Linda Goedhart

Beatrice Peleman  |  17/08/2017

Wij hebben vorig weekend met de Vespaclub Il Triangolo d’oro op vierdaagse geweest in jullie hotel.Jullie waren supervriendelijk en ongeloofelijk in de weer.Jullie ontbijt en avondmalen waren lekker en tiptop inorde.Overal in jullie hotel was het kraaknet, achter allle hoeken en kanten was het superschoon.We waren telkens supersnel en heel vriendelijk bediend.Alles was tot in de puntjes fantastisch geregeld.Ik vind jullie hotel zo gezellig , echt ardens.Proficiat en doe zo voort. Groetjes Beatrice
Beatrice Peleman

caron stefaan  |  4/08/2017

picobello verblijf 3 nachtenverblijf alles was naar wens de vriendelijkheid het eten de rust de natuur de netheid het ontbijt en avondeten was zeer in orde prijs kwaliteit zeer goed wij komen nog terug groetjes Stef en Veronique
caron stefaan

Raimond en Miranda van Kuijk  |  25/07/2017

Voor de derde keer op rij naar l’Eau vive geweest. Weer heerlijk genoten bij jullie. Lekker gegeten en heerlijk geslapen. Sfeer is super in het hotel. Tot volgend jaar, Raimond en Miranda
Raimond en Miranda van Kuijk

trommelmans christine  |  18/05/2017

we hebben genoten van dag 1 tot ons vertrek. Het eten was super lekker en was zeker voldoende. De bediening was heel goed. Kamers waren netjes. we komen zeker nog terug
trommelmans christine

de witte myriam  |  26/12/2016

weer eens heerlijk genoten ,bedankt voor jullie vriendelijk ontvangst ,het eten was verukkelijk,ook de service. volgend jaar komen we weer kerst vieren in jullie schitterend hotel!!!!!!!!!!!
de witte myriam

Kristel vermeiren  |  26/12/2016

Wij hebben hier een heerlijke kerst doorgebracht. Zeer vriendeilijke uitbaters e voortreffelijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Kristel vermeiren
75 Reviews: Previous | Next

Hotel L'Eau Vive
Rue de Petit fays 94
5550 Vresse Sur Semois
T +32.61500122
Chien Hôtel
convivial
de chien
Rated by 33 guests
4.2 / 5
Hotel L'Eau Vive