3 Daags Kerst Arrangement

Kom met Kerst naar het mooiste gebied van de Belgische Ardennen en laat u in de watten leggen in ons sfeervolle Hotel L’Eau Vive.

Ons driedaagse kerstarrangement bestaat uit 2 overnachtingen. U wordt verwacht op 23 of 24 december 2018 en het vertrek is op 25 of 26 december 2018.

Bij aankomst installeert u zich in een van onze comfortabele kamers. Op kerstavond wordt er een speciaal kerstmenu geserveerd, dat bestaat uit 5 gangen. Op de andere avond geniet u van een 4 gangen keuzemenu. Natuurlijk kunt u dan ook kiezen uit wildgerechten van de kaart. 

Gedurende uw verblijf bent u van harte welkom in onze gezellige lounge/bar, waar u kunt genieten van onze grote open haard. Dat is nog eens fijn thuis komen na een frisse wandeling in de bossen!

Kortom, beleef Kerst eens op andere wijze en en kom het vieren in ons fraaie hotel in Vresse sur Semois.

Dit arrangement voor 2 personen biedt:

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 2 keer een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een fles Cava
  • Een keer een heerlijk 4 gangen keuze diner
  • Een gastronomisch 5 gangen Kerstdiner op 24 december
  • Een wandelkaart van de regio.

Dit arrangement kost € 249,00 pp bij verblijf in een standaard tweepersoonskamer. Een derde nacht met ontbijt voorafgaand of aansluitend aan dit arrangement kunnen we aanbieden voor € 99 per kamer.

Bij verblijf in een comfort tweepersoonskamer is de prijs € 289,00 pp. Een derde nacht met ontbijt voorafgaand of aansluitend aan dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor € 119 per kamer.

Onze chalets zijn met Kerst gesloten.

Om te boeken kunt u met uw creditcard reserveren via onze website of u kunt ons een mailtje sturen via contact@eauvive.be.

Hotel L'Eau Vive
Rue de Petit fays 94
5550 Vresse Sur Semois
T +32.61500122
Hond Hond
vriendelijk
hotel
Rated by 33 guests
4.2 / 5
Hotel L'Eau Vive